ŠTA RADIMO

Naša rješenja kreirana su prema vašim potrebama, bilo da tražite posao ili ste poslodavac, da li vam je potreban 1 ili 1000 zaposlenih.

Pružamo podršku u privremenom i trajnom zapošljavanju u oblasti radnog prava i HR konsaltinga, kao i obračun zarada.

Cilj nam je da pomognemo našim klijentima da unaprijede poslovanje, a kandidatima u razvoju karijere, povezujući prave ljude sa pravim kompanijama.

Regrutacija i selekcija

Usluge zapošljavanja

Hr usluge, obračun plata i usluge konsaltinga

On-site menadžment

Outsourcing proces regrutacije

Internacionalna mobilnost

Regrutacija i selekcija

Zapošljavanje može biti vrlo stresan i dugotrajan proces. Workforce može biti pravi partner u razvoju vašeg poslovanja i pronalaženju pravih zaposlenih koji se uklapaju u vašu kompanijsku kulturu.

Naši regruteri imaju višegodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa, specijalizovani su za različite industrije i mogu vas podržati u selekciji pozicija od početnog do specijalističkog nivoa.

Usluge zapošljavanja

Ukoliko vam je potreban fleksibilan model zapošljavanja kojim ćete prevazići izazove nastale usljed zabrane zapošljavanja ili prelaska sa privremenog na trajno zaposlenje, na pravom ste mjestu. Naš HR tim biće na raspolaganju vašim zaposlenima kvalitetnom i fleksibilnom uslugom.

Kroz našu najnoviju HR platformu možete imati brz i jednostavan pristup različitim izvještajima i evaluacijama koje se odnose na vaše zaposlene.

HR usluge, obračun plata i usluge konsaltinga

Bilo da ste malo, srednje ili veliko preduzeće kome je neophodna HR administracija, pravna podrška, ili usluge obračuna zarada – možemo kreirati pravo rješenje za vas.

Na vaš zahtjev, naš tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom nudi brza i fleksibilna rješenja u navedenim oblastima.

On-site menadžment

Ukoliko imate veliki obim zapošljavanja ili vam je potrebna podrška prilikom angažovanja velikog broja privremenih radnika, nudimo vam On-site rješenje. U okviru modela On-site menadžmenta možemo preuzeti različite obaveze i zadatke, biti podrška vama i vašim zaposlenima u različitim procesima na vašoj lokaciji.

Outsourcing proces regrutacije

Usluga Outsourcing procesa regrutacije predstavlja partnerstvo između kompanije koja ima potrebe za regrutacijom, i kompanije koja nudi usluge regrutacije. Kao dio outsourcing-a poslovnih procesa možete prenijeti na naš cjelokupan ili dio vašeg procesa regrutacije i zapošljavanja, čime bi vaše HR odjeljenje imalo pouzdanu podršku i dodatnu pomoć. Možemo koristiti našu metodologiju, alate i način izvještavanja, istovremeno poštujući vaše standarde u procesu regrutacije, što outsorcing proces regrutacije čini fleksibilnijim i efikasnijim.

Internacionalna mobilnost

Internacionalna mobilnost obuhvata uslugu selekcije i relokaciju zaposlenih na druga tržišta, kao i administrativnu i logističku podršku tokom cjelokupnog procesa.

Organization and Strategy

NAŠE INDUSTRIJE

Poznavanjem industrija i trendova na tržištu Workforce obezbjeđuje vašoj organizaciji prave kandidate.

Workforce

Inženjerstvo

Workforce

Kontakt centri

Workforce

Transport i Logistika

Workforce

Administrativna podrška

Workforce

Administrativna podrška

Workforce

Telecommunications and IT

Workforce

Telekomunikacije i IT

Workforce

Građevinska industrija