WORKFORCE PRIČA

O nama

WORKFORCE PRIČA

Ko smo mi

Mi smo regionalna HR kompanija koja posluje u zemljama Adriatika, i na dnevnom nivou sarađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 saradnika.
Prisutni smo na tržištu, sa jednim ciljem, da pomognemo kompanijama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevaziđu sve HR izazove.
Uz visok profesionalizam i predanost naših kolega, konstantno podstičemo razvoj poslovanja naših klijenata pružajući kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu HR podršku.

Workforce
Workforce
WORKFORCE PRIČA

Šta radimo

Podržavamo kompanije kroz različite usluge iz oblasti ljudskih resursa. Bilo da vam je potrebna asistencija u regrutaciji, eksternom zapošljavanju i on-site menadžmentu, zakonskoj regulativi, obračunu zarada, outsourcing-u procesa regrutacije ili internacionalnoj mobilnosti radne snage, mi smo pravi partner za vas.
Kroz dobro poznavanje industrija i tržišta, podržavamo klijente u pronalaženju pravih kandidata. Za nas, regrutacija predstavlja privlačenje i odabir najboljih kandidata za pozicije na kojima mogu da iskažu svoj pun potencijal.
Povjerenje naših klijenata i poziciju na tržištu osigurava posvećenost i trud naših kolega.
U situacijama kada vam je potrebna fleksibilnost uslijed zabrane zapošljavanja ili prelaska sa privremenog na trajni model zapošljavanja, naša usluga je pravo rješenje.
Savremena HR platforma omogućava vam da efikasno i brzo pristupite svim neophodnim izvještajima o vašim zaposlenima, a naš posvećeni tim pružiće im adekvatnu i fleksibilnu podršku.
Vaš biznis raste zbog onoga šta radimo!

WORKFORCE PRIČA

Regrutacija i selekcija danas

Globalna istraživanja pokazuju da više od 50% poslodavaca ima poteškoća u pronalaženju pravih kandidata. Sa druge strane, i kandidati se susreću sa izazovima prilikom nalaženja pravog posla.
Nijedna kompanija ne želi da zaposli pogrešnu osobu, i niko ne želi da provodi vrijeme na poslu koji mu ne odgovara.
Workforce vam garantuje pouzdan i efikasan proces selekcije, jer uz stručnost i podršku naših regrutera izbjegavate donošenje pogrešnih odluka.
U vremenu kada se efekti odluka brzo osjete i u kome nema prostora za propuštanjem prilika, važno je izabrati pouzdanog partnera – izaberite Workforce.

Workforce
Workforce
WORKFORCE PRIČA

Politika usklađenosti poslovanja

Zaštita klijenata i kandidata je ključni deo našeg poslovanja.
Naša politika usklađenosti poslovanja kreirana je u skladu sa zakonom, kako bi se osigurali najviši standardi povjerljivosti i transparentnosti u svim oblastima poslovanja. Njegujući partnerski odnos kroz fer poslovanje, pružamo vam prilagođena rješenja za vaše potrebe, čineći vas sigurnim kada koristite naše usluge.
Zaposleni u kompaniji Workforce obavljaju svoj posao profesionalno, savjesno i etički u skladu sa svim važećim zakonima, propisima, pravilima, politikom i ugovorima. Kako bismo postigli i održali visok nivo usaglašenosti, naša kompanija sprovodi redovne procese revizije.
Svi zaposleni u kompaniji Workforce, kao i saradnici i praktikanti pridržavaju se ovog programa.
Politika usklađenosti poslovanja je garancija naših usluga.